arbeidsrecht

 
 

Vrijwel iedere ondernemer heeft werknemers. Bovendien, er zijn véél meer mensen ergens in dienst, dan dat er werkgevers zijn. Daar komt bij dat een groot deel van het arbeidsrecht dwingend is voorgeschreven in Nederlandse wetgeving. Je kunt overeenkomen wat je wil, maar vaak worden bedoelingen en afspraken van partijen doorkruist door die wetgeving. Het arbeidsrecht en alles wat daar bij komt kijken is dus van essentieel belang voor het overgrote deel van de samenleving.

Bij arbeidsrecht denken bedrijven vaak alleen aan ontslagrecht. De arbeidsrechtspecialisten van Fiévez Advocaten kunnen zorgen voor duidelijke arbeidsovereenkomsten, een goed huishoudelijk reglement en eventueel aanvullende afspraken. Door vooraf advies in te winnen kunt u onverwachte problemen in de toekomst meestal voorkomen.

Ontstaat er toch een conflict, dan is het van belang om dit snel en efficiënt op te lossen. Voortslepende arbeidsconflicten zijn vrijwel altijd schadelijk voor de arbeidsorganisatie (maar ook voor de werknemer) en hoe langer een conflict duurt, hoe verder weg de oplossing komt te liggen.

Onze arbeidsrechtadvocaten houden uiteraard hun vakkennis op peil en combineren dit met een instelling gericht op een snelle en rechtvaardige oplossing. Daarbij staan zij zowel werkgevers als werknemers bij.

Echter, indien een redelijk resultaat niet kan worden behaald middels goed overleg met de wederpartij, dan schuwen zij de gang naar de rechter niet. Een ruime proceservaring zorgt ervoor dat zij weten wat werkt in de rechtszaal en wat niet…

Neem direct contact met ons op via deze website of rechtstreeks met een van onze advocaten!

Neem direct contact op met:

Muller, Ernst Frank web 

Mr. E.F. (Ernst Frank) Muller

 

Groot, Hugo de web

Mr. H.J. (Hugo) de Groot

 

Nijenhuis, Nienke web

Mr. N. (Nienke) Nijenhuis – Kloosterboer

 

Eefje Bijl | Fiévez Advocaten

Mr. E.J. (Eefje) Bijl